A kemping bemutatása

 

kemping1A Termálkemping a szálloda szomszédságában fekszik. A "Bio" Flexum-Termál Gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló, 40 beállóhellyel rendelkező háromcsillagos kemping egész éven át várja vendégeit. Területén konyha, mosógép, áramcsatlakozás,szociális blokkok találhatók. A kemping lakói belépési lehetőséget kapnak a Flexum-Termál Gyógyfürdő területére, akár naponta többször is igénybe vehetik a termálfürdő szolgáltatásait.

  • A beállóhelyek érkezéskor szabadon választhatóak
  • Bejelentkezés: az Aqua Hotel Termál recepcióján
  • A recepción, munkatársaink 00.00 – 24.00 óra között állnak kedves vendégeink szíves rendelkezésére.
  • Vendégeink az elutazás napján 12.00 óráig, illetve az elutazást megelőző nap 16.00 óráig szíveskedjenek számláikat kiegyenlíteni
  • Értékmegőrzés a hotel recepcióján igényelhető – 350 HUF / nap, őrizetlenül hagyott értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk
  • Számláikat HUF-ban, EUR-ban, bankkártyával, vagy SZÉP-kártyával egyenlíthetik ki. EUR-os fizetés esetén, a fizetés napján érvényes hivatalos MNB középárfolyam kerül alkalmazásra.
  • a többszöri belépésre feljogosító termálfürdőbelépőt a szaunavilág használatával együtt a 'BIO' Flexum-Termál Gyógyfürdőbe, sószóba, gőzkabin, merülőmedence használatát.

Nyitvatartási idő: Hétfő - Vasárnap: 08.00 – 20.00 óra között

A vendégek a fürdőbelépőt, bejelentkezéskor a hotel recepcióján kapják meg.

  • a hotel földszintjén található wellness-részleg - termálvizes medence hidromasszázzsal, szauna és infraszauna - használatát:

Nyitvatartási idő: Hétfő - Vasárnap: 06.00 – 22.00 óra között

Kellemes tartózkodást kívánunk valamennyi kedves Vendégünknek!

 
Tavaszi megújulás

Tavasszal is Mosonmagyaróvár

 

Bővebben...
Ajándékutalvány rendelése

Lepje meg szeretteit, ismerőseit ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Bővebben...
Wellness ajánlat

Egy kis wellness

 

Bővebben...

Szállodánkról

pic1

A hotel a termál-gyógyfürdő területén, az óváros szívében helyezkedik el. 73 modern berendezésű szobájával, gyógyászati és wellness-részleggel, étteremmel, drinkbárral várja a felüdülni vágyókat.

Wellness

kep_wellness

Szállodánk gyógyászati és wellness részlege termálvizes medencével, infrakabinnal és finn szaunával várja kedves vendégeinket, amely garantálja a maximális kikapcsolódást és feltöltődést.

Termálfürdőnk

7

Az itt található elismert gyógyvizű fürdő - besorolása szerint - Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvízzel rendelkező fürdői közé sorolható. Fürdőnkben jelenleg hét medence várja a vendégeket.