ÚSZT

h

Projekt neve:
A Flexum Zrt. turisztikai attrakció fejlesztése Mosonmagyaróváron

Projekt leírása
A Flexum Termelő és Szolgáltató Zrt. 149 600 000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a Turisztikai szolgáltatások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.  A 374 000 000 forint összköltségű beruházásból a Zrt. megkezdhette Mosonmagyaróvár egyetlen strand- és termálfürdőjének korszerűsítését. A Flexum Zrt. üzemelteti Mosonmagyaróvár egyetlen strand- és termálfürdőjét: a Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda működése a helyben feltörő termálvízen alapul,  amely vegyi összetételénél fogva Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. A pályázati konstrukció a fürdő összes szolgáltatása minőségének javítása mellett két attrakció fejlesztésének megvalósítását, valamint a magas szintű akadálymentesítés elérését célozza meg a hazai és nemzetközi vendégszám növelése érdekében.

Kedvezményezett:
FLEXUM Termelő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság
9200 Mosonmagyaróvár, Kígyó u. 1.
www.tha.hu

Közreműködő szervezet:
Nyugat-dunántúli Regionális
Fejlesztési Ügynökség
Közhasznú Nonprofit Kft.
9022 Győr, Czuczor Gergely u. 13.
www.westpa.hu

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.nfu.hu
06 40 638 638

f

 
Tavaszi megújulás

Tavasszal is Mosonmagyaróvár

 

Bővebben...
Ajándékutalvány rendelése

Lepje meg szeretteit, ismerőseit ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Bővebben...
Wellness ajánlat

Egy kis wellness

 

Bővebben...

Szállodánkról

pic1

A hotel a termál-gyógyfürdő területén, az óváros szívében helyezkedik el. 73 modern berendezésű szobájával, gyógyászati és wellness-részleggel, étteremmel, drinkbárral várja a felüdülni vágyókat.

Wellness

kep_wellness

Szállodánk gyógyászati és wellness részlege termálvizes medencével, infrakabinnal és finn szaunával várja kedves vendégeinket, amely garantálja a maximális kikapcsolódást és feltöltődést.

Termálfürdőnk

7

Az itt található elismert gyógyvizű fürdő - besorolása szerint - Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvízzel rendelkező fürdői közé sorolható. Fürdőnkben jelenleg hét medence várja a vendégeket.